Despre noi

Reprezentanta de top în probleme de drept pentru persoane fizice si juridice!

About

Alexandrescu & Dunca

Echipa noastra este formata din avocati tineri si determinati, avand o experienta vasta in diferite arii de practica si este dedicata clientilor manifestand diligenta, profesionalism si adaptabilitate, in vederea obtinerii unor rezultate care sa corespunda nevoilor si intereselor fiecarui client in parte.

Cautam sa obtinem cele mai bune rezultate pentru clientii nostri, oferindu-le solutii legale practice atat in domeniul consultantei legale, cat si in ceea ce priveste reprezentarea in instanta.

Satisfacem asteptarile clientilor intr-o gama de servicii ce acopera cea mai mare parte din domeniile legislatiei romanesti.

Ce ne recomanda?

Societatea noastra asigura cu profesionalism, servicii juridice privind asistenta si reprezentare in fata instantelor de judecata si a altor institutii publice, precum si consultanta, in mai multe domenii ale dreptului.
Cu o experienta de peste 18 ani, ce acopera o gama larga de litigii pe tot teritoriul tarii.

Drept civil

Dreptul muncii si al asigurarilor sociale, Drept societar, Drept administrativ si fiscal, Drept imobiliar, etc.

Executare silita

Asistenta si reprezentare in fata organelor de executare, contestatii la executare, proceduri speciale in cadrul executarii silite.

Infiintare societati

Infiintarea societatilor comerciale; Infiintarea asociatiilor si fundatiilor. Stabilirea sediilor temporare pentru persoane juridice.

Mediere

Faza premergatoare sau concomitenta cu faza de judecata, ce poate conduce la o recuperare mai rapida a creantelor.

Drept penal

Dreptul penal reprezinta instrumentul prin care se apara cele mai importante valori sociale împotriva faptelor periculoase.

20

Experience Years

Dedicated and Pro Service

ALEXANDRESCU CRISTIAN EMIL

Limbi straine: Engleza si Rusa. EDUCATIE SI FORMARE: 2004-2006 UNIVERSITATEA CRESTINA DIMITRIE CANTEMIR DIN BUCURESTI FACULTATEA DE STIINTE JURIDICE SI ADMINISTRATIVE BUCURESTI MASTER – INTEGRARE EUROPEANA 1994 -1999 UNIVERSITATEA SPIRU HARET – FACULTATEA DE DREPT 1990 – 1994 LICEUL...

About Me

DUNCA MIHAELA

Limbi straine: Engleza, Germana si Spaniola. EDUCATIE SI FORMARE: 2013 – 2015 INSTITUTUL NATIONAL PENTRU PREGATIREA SI PERFECTIONAREA AVOCATILOR 2010-2011 UNIVERSITATEA BUCURESTI – FACULTATEA DE DREPT – MASTER „CARIERA JUDICIARA” 2006-2010 UNIVERSITATEA BUCURESTI – FACULTATEA DE DREPT 2002-2006 COLEGIUL...

About Me

PREJBEANU IOANA-CRISTINA

Limbi straine: engleza, franceza. Experienta profesionala: Activitatea profesionala consta in: cercetare si consultanta juridica; asistenta si reprezentare juridica in domeniile civil si penal; relationare cu institutiile statului; infiintare asociatii si societati comerciale; redactare acte juridice. 2023 – prezent Avocat...

About Me